Luisterkind afstemming

Ik ben mij bewust van het feit dat (helaas) nog niet iedereen heeft mogen kennis maken met Luisterkind. Wat velen zich misschien dan ook wel afvragen is wat Luisterkind dan precies inhoud en wat heb je er aan hebt.

Luisterkind is een methode die ontwikkeld is door Diana van Beaumont. Via deze methode maak ik contact met jouw ziel en luister ik eigenlijk naar wat deze mij te vertellen heeft. Het heet dan misschien wel Luisterkind, maar deze methode is zeker niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen een afstemming ontvangen. Ik luister tijdens de afstemming in de energie naar jou.

Wat gebeurd er voor en na een afstemming?

Alvorens de afstemming gemaakt wordt mag je een aantal vragen stellen. Ik vraag je om een foto te sturen, vragen die je beantwoord zou willen hebben en nog een aantal andere zaken. Het mooie van Luisterkind is dat je niet naar iemand toe hoeft, maar de afstemming wordt binnen 2 weken naar jouw emailadres verzonden. Je hoeft niet op een bepaald moment thuis te zijn, omdat de afstemming gemaakt wordt. Je kunt gewoon je eigen dingen doen. De afstemming verschijnt vanzelf in je mailbox.

Wanneer vraag je een afstemming aan?

Dit kan om diverse redenen zijn, bijvoorbeeld :

  • je zit niet lekker in je vel
  • je wil je graag weten welke vervolgstappen je nu het beste kunt gaan nemen
  • er is een lastige situatie ontstaan omtrent één van de kinderen en je ziet geen oplossing
  • je wil wat meer rust creëren, maar weet niet hoe
  • je zit in een scheiding en vraagt je af of je de juiste beslissingen maakt

Er zijn dus zeer uiteenlopende kwesties waarin een afstemming je weer wat handvatten zouden kunnen geven om dit te kunnen overwinnen. Een mooie manier om je leven soms net even wat makkelijker te laten verlopen.